Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστίες


H Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν. Λασιθίου ευχαριστεί
H Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν. Λασιθίου μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης εκδήλωσης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οι άνθρωποι και ο τόπος», η οποία ήταν αφιερωμένη στην πρωτοπόρο του γυναικείου κινήματος Κρητικοπούλα Καλλιρρόη Παρρέν το γένος Σιγανού, επιθυμεί να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στην ομιλήτρια κ. Μαρία Καρτέρη-Σιγανού για την θαυμάσια διάλεξη που παρουσίασε. Ξεχωριστά δε στους μουσικούς κκ. Πάτρα Φαρσάρη και Μανώλη Κλώντζα οι οποίοι είχαν την μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση και διδασκαλία των τραγουδιών. Τους κκ. Μιχάλη Κλώντζα και Στρατή Κουρουπάκη για τις σόλο ερμηνείες των τραγουδιών καθώς και τους χορωδούς κκ Μιράντα Σπίθα, Άννα Καρτέρη, Άρτεμη Μπλαζογιαννάκη και Λεωνίδα Κλώντζα.
Την εφημερίδα Ανατολή, τον 104,4 του κ. Γιώργου Τουτουδάκη και τον κ. Λεωνίδα Κλώντζα για την προβολή της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς μας: Επιμελητήριο Λασιθίου, Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και Βιβλιοχαρτοπωλείο «Πολύπλευρο».
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Γιάννη Γεροντή για την ψηφιακή αποτύπωση της εκδήλωσης και στις κκ Χρυσούλα Μπρούμη, Καρτέρη Άννα και Μαρία και όλους τους συνεργάτες τους για την προσφορά του πλούσιου μπουφέ και την εθελοντική τους προσφορά στην άρτια διοργάνωση.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εκτός αυτών την κατανόηση όσων παρακολούθησαν όρθιοι.
Για την Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν. Λασιθίου
Ο Πρόεδρος
Ι. Σταμέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: