Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση

Εκδήλωση της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου αφιερωμένη στο «Γυμνάσιο Σήμερα»


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων και υπεύθυνος Επιστημονικής Καθοδήγησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λασιθίου κ. Δημήτρης Βλαχοδήμος καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων των τριών Γυμνασίων της πόλης του Αγίου Νικολάου συνδιοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΗΜΕΡΑ την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014.
Ομιλητές θα είναι ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Ι. Σταμέλος και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Δ. Βλαχοδήμος.
Τα θέματα που έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν αφορούν το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των Γυμνασίων, τις ενέργειες που έχουν γίνει σχετικά με την ομαλή λειτουργία των σχολείων την τρέχουσα σχολική χρονιά, τα σπουδαιότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές σήμερα στο γυμνάσιο, την ενισχυτική διδασκαλία, τις σχέσεις γονέων με το σχολείο, καλές πρακτικές μελέτης κ.α.
Η εκδήλωση απευθύνεται προς τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των γυμνασίων και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου με ώρα έναρξης την 7.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: