Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Σημαντικότητα

Τι είναι σημαντικό για να προβληθεί σχετικά με τις υποψηφιότητες; Ο Ψινάκης ή ο Κοραντής;
Ο Κοραντής υπήρξε ένας από τους 10 πιο έμπιστους του πρωθυπουργού της χώρας. Του εμπιστεύτηκε την αρχηγία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ). Τον Ιούλιο τον αντικατέστησε και τον Σεπτέμβριο ο κύριος αρχηγός και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού εμφανίζεται ως υποψήφιος άλλου κόμματος. Ποιος; Ένας από τους πιο έμπιστους του πρωθυπουργού.
Ο Ψινάκης έγινε γνωστός ως μάνατζερ του Ρουβά αρχικά και κατόπιν γνωστότερος ως μέλος επιτροπής τηλεοπτικών προγραμμάτων "ανάδειξης" νέων τραγουδιστών. Έχει ταυτιστεί με μια εικόνα ενός ανθρώπου που χρησιμοποιεί προκλητικό ντύσιμο, χειρονομίες και μια γλώσσα που κινείται στα όρια του προκλητικού και του χυδαίου. Τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί στις τηλεοπτικές συζητήσεις η πρόταση που του έγινε, από το ίδιο κόμμα που προσέφερε στέγη στον κύριο Κοραντή, να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής.
Στις ίδιες συζητήσεις για τον Κοραντή γίνεται απλή αναφορά ενώ για τον Ψινάκη αναλώνεται ο μεγαλύτερος χρόνος της συζήτησης.
Το τι είναι σημαντικότερο για να απασχολήσει την κοινή γνώμη κατά εκείνους που την διαμορφώνουν εν μέρει είναι προφανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: