Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Έχει φτηνύνει πολύ η ανθρώπινη ζωή τελευταία

Λέει η είδηση: Μπροστά στα μάτια του γιου του άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός ραλίστας Μιχάλης Τσαγκαράς, πέφτοντας νεκρός από μια μοιραία γροθιά ...
που του έριξε ένας οδηγός, με τον οποίο διαπληκτίστηκε για την προτεραιότητα. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στη θέση «Κολοσούρτης» της παλιάς εθνικής οδού Άργους - Τρίπολης, όταν ο 53χρονος ραλίστας επέστρεφε μαζί με το γιο του από μια ειδική διαδρομή που είχαν παρακολουθήσει στον Αχλαδόκαμπο.

Στην διαδρομή, ένα Toyota Yaris «έκλεισε» το αυτοκίνητο του περυσινού κυπελλούχου στην Κλάση Ε11 του μηχανοκίνητου αθλητισμού και οι δυο οδηγοί διαπληκτίστηκαν. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, ο οδηγός του Yaris -ένας 35χρονος άνδρας, που τα στοιχεία του είναι γνωστά στην Αστυνομία, η οποία τον αναζητά- βγήκε από το αυτοκίνητό του και πιάστηκε στα χέρια με τον 53χρονο.

Ξαφνικά, τον χτύπησε από πίσω με γροθιά και ο Μιχάλης Τσαγκαράς έχασε τις αισθήσεις του. Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ ο γιος του τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Άργους. Εκεί, όμως, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όλο και πιο συχνά σκοτώνονται συνάνθρωποί μας τελευταία δι' ασήμαντον αφορμή. Σημεία των καιρών;

2 σχόλια:

Δημήτρης Σπυρόπουλος είπε...

Αυτή τη κοινωνία διαμορφώνουμε καλέ μου φίλε και συνάδελφε.
Μια κοινωνία της βίας, της απανθρωπιάς, της απαξίωσης, της ευαισθησίας, της έλλειψης πνοής για τη ζωή...
Αλήθεια πως θα πορευτούν τα παιδιά μας;

Ι.Σ. είπε...

To μέλλον είναι όσο ποτέ άλλοτε αβέβαιο, νομίζω.
Τι λέει ο Μαραθώνας;