Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστίες

Για  τη με κάθε τρόπο συμμετοχή τους στην ωραία εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου μου «Χιούμορ+Μαθηματικά», την Δευτέρα 10/12/12 στον Άγιο Νικόλαο,  ευχαριστώ θερμά τους παρακάτω φίλους:
Τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Μιχάλη Λάμπρου, τον διευθυντή του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου Δημήτρη Καλυκάκη, τη συνάδελφο μαθηματικό του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου Ειρήνη Περισυνάκη, τις αγαπητές Μαρία Καρτέρη-Σιγανού, Έφη Μπουκουβάλα-Κλώντζα και Ελπίδα Γρηγοράκη.
Τους εκλεκτούς φίλους μουσικούς Κώστα Τυμπακιανάκη, την κόρη του Χαρά  και τον Μανώλη Κλώντζα για τη θαυμάσια απόδοση των τραγουδιών.
Τις μαθήτριες των σχολείων μας Φωτεινή Τζιρή και Δήμητρα Φρυσάλη για την εξαιρετική ερμηνεία τους στο μονόπρακτο «Ο κύκλος και οι άλλοι».
Το Επιμελητήριο Λασιθίου για την προσφορά της αίθουσας, την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, το TELE KRHTH και τον αγαπητό φίλο Γιάννη Γεροντή για την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης, το «Πολύπλευρο» για τη χορηγία των αφισών και τα βιβλιοπωλεία της Άννας Καρτέρη και τον «Προμηθέα» του Παύλου και του Γιάννη που οργάνωσαν την παρουσίαση και, τέλος, όλους όσοι μοιράστηκαν μαζί μας την ωραία αυτή εκδήλωση.
Γιάννης Σταμέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: