Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ευχαριστίες


Για  τη με κάθε τρόπο συμμετοχή τους στην ωραία εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου μου «Χιούμορ+Μαθηματικά», την Τετάρτη 6/3/13 στη Σητεία,  ευχαριστώ θερμά τους παρακάτω φίλους:
Τον Υπεύθυνο του Πολιτιστικού Οργανισμού Σητεία συνάδελφο Μανόλη Μιχελάκη, την  Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Σητείας Κατερίνα Γουλιέλμου, την αγαπητή φίλη Μαρία Καρτέρη-Σιγανού και τους Διευθυντές των 1ου και 2ου Γυμνασίων Σητείας κκ Γιώργο Ρουσσομουστακάκη και Νίκο Τσαντάκη που διοργάνωσαν την πραγματικά υπέροχη εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου μου στην Σητεία.
Ευχαριστώ επίσης το Δήμο Σητείας για την παραχώρηση του Πολυκέντρου, τον κ. Διονύση Κριθαράκη για την τεχνική υποστήριξη, τον βιβλιοπώλη του «Αερόστατου» κ. Κωστή Παπαδάκη, την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, το SITIA PRESS και το ΚRHTH TV, την εφημερίδα ΝΕΑ ΕΠΑΡΧΙΑ, και τα ζαχαροπλαστεία «Κρέμα-Κανέλλα» του κ. Κουβαράκη, «Αρετούσα» του κ. Γαρεφαλάκη, καθώς και τα ζαχαροπλαστεία των κκ Κουνελάκη και Καλαμπόκη για την πλούσια προσφορά γλυκισμάτων και των άλλων κερασμάτων.
Τέλος θερμές ευχαριστίες οφείλω και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τη φιλοξενία που μας προσέφεραν.
Γιάννης Σταμέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: