Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ευχαριστίες ΙΛΕΝ Λασιθίου


«Έτος Ερωτόκριτου» - Ευχαριστίες ΙΛΕΝ Λασιθίου


Η Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Νομού Λασιθίου και το περιοδικό «Αμάλθεια», μετά την εκδήλωση-αφιέρωμα στον Βιτσέντζο Κορνάρο και τον «Ερωτόκριτο» την Τετάρτη 19 Ιουνίου, με αφορμή το «Έτος Ερωτόκριτου 2019», επιθυμεί να ευχαριστήσει και δια των μέσων ενημέρωσης, όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της με κάθε τρόπο.
-Την εφημερίδα «Ανατολή» για την δωρεάν προβολή και ιδιαιτέρως τον συντάκτη της κ. Λεωνίδα Κλώντζα για το ρεπορτάζ από την εκδήλωση.
-Το Επιμελητήριο Λασιθίου για την παραχώρηση της αίθουσας.
.-Το Fonien.gr τόσο για την προβολή όσο και για την κάλυψη της εκδήλωσης.
-Το βιβλιοχαρτοπωλείο της κ. Μαρίας Καρτέρη και του κ. Μανώλη Σιγανού για τις αφίσες και τα διάφορα χαρτικά που προσέφεραν δωρεάν.
-Τα ειδησεογραφικά site cretalive, planet, sitiapress και τον ραδιοφωνικό σταθμό Style100 για την προβολή της εκδήλωσης
-Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους ταλαντούχους μαθητές μας Ιωάννα Γκουργκούνη, Γιώργο Λαβδάκη, Σταύρο Μαστοράκη, Γιώργο Μπαρμπούνη, Γιάννη Λαβδάκη και Γιάννη Μαστοράκη οι οποίοι αφιέρωσαν αρκετό
από τον προσωπικό τους χρόνο για τις πρόβες και συνέβαλαν καθοριστικά με το ταλέντο τους στην δημιουργία της ωραίας εκδήλωσης της Τετάρτης.
-Εκτός από τον υπογράφοντα αποφασιστικά συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:
   * Η φιλόλογος Έφη Μπουκουβάλα με την επιλογή των κειμένων στην Καντάτα για τον Ερωτόκριτο που παρουσιάστηκε όσο και στην παρουσίαση της εκδήλωσης και
    * Η φιλόλογος επίσης Ανθή Ρουμπελάκη στην παρουσίαση της εκδήλωσης.
Με την ευκαιρία ας μας επιτραπεί να ευχαριστήσουμε και όλους τους άλλους οι οποίοι με κάθε τρόπο στηρίζουν το έργο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Νομού Λασιθίου.
Για την ΙΛΕΝ Λασιθίου
Ο Πρόεδρος
Ι. Σταμέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: