Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

"Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι" η παράσταση της 14ης Μαΐου 2009

Μια μουσικοθεατρική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου για τον Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο

Που έγινε για τους γονείς, χωρίς πολλούς από τους γονείς. Που έγινε για το κοινό, χωρίς αρκετό κοινό. Που έγινε για τους φιλόμουσους, φιλότεχνους, διψασμένους για πολιτιστικές δραστηριότητες της μικρής μας πόλης, αλλά αυτοί χάθηκαν στο δρόμο ...
Ήρθαν μόνο φίλοι, ακόμα και από το Ηράκλειο... Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους φίλους, τους ευχαριστούμε.
.
Υγείαν έχομεν το αυτό επιθυμούμε και δι' υμάς.
.
.
Γειά σου Γιάννη!
Όσα είδα από την παράστασή σας τα βρήκα άκρως διασκεδαστικά. Η επιλογή από τις ταινίες και τους ηθοποιούς εξαιρετική. Τα παιδιά το απολάμβαναν, τι φατσούλες ήταν αυτές; Μικρούλια του Γυμνασίου, αλλά τόλεγε η καρδούλα τους. Πολύ ωραία και τα σκετσάκια και τα τραγούδια τους. Συγχαρητήρια σε όλους σας! ...
Να είσαι καλά, πολλούς χαιρετισμούς ...
Ειρήνη

3 σχόλια:

Ειρήνη Π είπε...

Μια παράσταση δροσερή, ανάλαφρη, χαρούμενη, με ωραία σκετσάκια, κεφάτα τραγούδια. Ευχαριστώ τόσο τα παιδιά, όσο και τους καθηγητές τους, γιατί όλοι δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό, γιατί με την όμορφη παράστασή σας μας ξανακάνατε για λίγο παιδιά!

Ι.Σ. είπε...

Και πάλι σ' ευχαριστούμε Ειρήνη.

Ι.Σ. είπε...

ΑΝΑΤΟΛΗ 29/5/09
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου συγχαίρει τα παιδιά του σχολείου για την επιτυχημένη παράσταση "Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι" με αποσπάσματα και τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, που μας παρουσίασαν.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην ομάδα των καθηγητών τους αποτελούμενη από τους κ. Γιάννη Σταμέλο, κ. Θ. Ρωσσίδη, κ. Γιάννα Παπαδάκη και κ. Άννα Γιαρμενίτη για την άψογη διοργάνωση και το χρόνο που αφιέρωσαν.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση του σχολείου για την ενθάρρυνση και προαγωγή τέτοιων και άλλων πρωτοβουλιών, που κάνουν το σχολικό περιβάλλον πιό ενδιαφέρον για τα παιδιά μας.
Τέλος, τονίζουμε ότι είναι αυτονόητο ότι όλες οι δράσεις (πολιτιστικές, περιβαλλοντικές κ.α.) θα έχουν με κάθε τρόπο τη βοήθεια του Συλλόγου και των γονέων των παιδιών.
Ο Πρόεδρος
Μανόλης Αβραμάκης