Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Μια ασυνήθιστη συνάντηση

Αντιγράφω από την δικτυακή έκδοση του Πρώτου Θέματος:

"Συγγνώμη" ζήτησαν οι αγρότες από τον Μπορίσοφ."
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Βουλγαρίας κ. Μπόικο Μπορίσοφ είχαν σήμερα οι αγρότες των μπλόκων στον Προμαχώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σερραίοι αγρότες προσκάλεσαν τον Βούλγαρο πρωθυπουργό και εκείνος με τη σειρά του έκανε δεκτή την πρόσκλησή τους.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ. Μπορίσοφ προτού δεχτεί να συναντηθεί με τους αγρότες συνομίλησε με τον έλληνα ομόλογό του. Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, παρακάλεσε τον Βούλγαρο πρωθυπουργό η συνάντηση να γίνει επί βουλγαρικού εδάφους.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών, οι αγρότες ζήτησαν συγνώμη για τα προβλήματα που δημιουργούν ενώ τόνισαν ότι είμαστε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και ενδεχομένως να είχαν και οι Βούλγαροι αγρότες τέτοια προβλήματα. Οι Σερραίοι αγρότες, παρέδωσαν έναν φάκελο στον κ. Μπορίσοφ με τα αιτήματά τους, καθώς και ο ίδιος ήθελα να μάθει για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά.

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός ρώτησε επίσης τους αγρότες αν γνωρίζουν τι πρόβληματα δημιουργούν στη χώρα τους, ενώ σε αυτό το σημείο οι Σερραίοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την επιστολή που απέστειλε η Βουλγαρία στην Κομισιόν κατά της χώρας μας." ... κλπ κλπ

Αντε να δούμε τι θα δούμε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: