Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστίες


(Το βίντεο του Λεωνίδα Κλώντζα)

H Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν. Λασιθίου ευχαριστεί
H Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν. Λασιθίου μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης εκδήλωσης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οι άνθρωποι και ο τόπος», η οποία ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, επιθυμεί να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στις ομιλήτριες κκ. Μαρία Φασουλάκη και Έφη Μπουκουβάλα-Κλώντζα για τις εξαιρετικές διαλέξεις που παρουσίασαν. Ξεχωριστά δε, στους μουσικούς κκ. Γιάννα Παπαδάκη, Μανώλη Κλώντζα και Βασίλη Τράνακα, οι οποίοι είχαν την μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση και διδασκαλία των τραγουδιών. Την κ. Άννα Σωτηριάδη για τη θαυμάσια σόλο ερμηνεία στο τραγούδι «Δεν ήταν νησί» και τους κκ. Μανώλη Λουκάκη, Στρατή Κουρουπάκη, Μιράντα Σπίθα, Άννα Καρτέρη, Μαρία Καρτέρη-Σιγανού και Λεωνίδα Κλώντζα για τις εξαιρετικές ερμηνείες στα χορωδιακά τραγούδια.
Ευχαριστούμε επίσης τους μαθητές μας Ελευθερία Ταβλά, Μιχάλη Χαρούλη και Μιχάλη Καμπανό για τη συμμετοχή τους και την ερμηνεία στα μονόπρακτα και τις απαγγελίες της εκδήλωσης.
Ακόμα, ευχαριστούμε την εφημερίδα Ανατολή και τον κ. Λεωνίδα Κλώντζα για την προβολή της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς μας: Επιμελητήριο Λασιθίου, Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και Βιβλιοχαρτοπωλείο «Πολύπλευρο».
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε επίσης και στον κ. Γιάννη Γεροντή για την ψηφιακή αποτύπωση της εκδήλωσης.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση, στην ίδια σειρά, θα είναι αφιερωμένη στον γιατρό και ερασιτέχνη κινηματογραφιστή Ιωάννη Ζωγραφάκη.
Για την Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν. Λασιθίου
Ο Πρόεδρος
Ι. Σταμέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: