Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Μερικά σχολεία ... των δημοσιογράφων

"Ηρθε στο σπίτι μέσα σ’ ένα φάκελο, μαζί με τη μαθήτρια, την τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς 2009-2010 και απευθύνεται στους γονείς και κηδεμόνες, για να τους ενημερώσει για τις εργασίες, δράσεις και εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α΄ Τοσίτσειου-Αρσάκειου Γυμνασίου Εκάλης, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους". Γράφει στη σημερινή Καθημερινή (2-7-10) η κ Ε. Μπίστικα.

Τώρα η κα Μπίστικα ήθελε να γράψει για το συγκεκριμένο σχολείο, ήθελε να γράψει για τον Μπαμπινιώτη που είναι πρόεδρος, νομίζει ότι αυτά που γίνονται στο σχολείο αυτό αποτελούν εξαίρεση...

Πάντως ένα πράγμα θα πρέπει να ξέρει: υπάρχουν πολλά σχολεία που κάνουν ανάλογες εκδηλώσεις στο κέντρο και την περιφέρεια. Και ακόμα πολλοί εκπαιδευτικοί που εργάζονται με πολύ σκληρότερες συνθήκες και μέσα από εκείνα του κολλεγίου Ψυχικού.

Η πλάκα είναι ότι κλείνει το άρθρο γι' αυτά που γράφει με την ατάκα "τυχαίο; Δεν νομίζω!» που μάλλον θα πρέπει να της επιστραφεί για το άρθρο της.

2 σχόλια:

Δημήτρης Σπυρόπουλος είπε...

Στο άρθρο της αγαπητής δημοσιογράφου θα απαντούσα με μια φράση-τίτλο του λαϊκου καλλιτέχνη Τερζή..."στα υπόγεια είν΄ η θέα". Θα διαφωνούσε άρεγε;

Ι.Σ. είπε...

Σωστά!