Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Τι συμβαίνει με τους καλλιτέχνες

Δεν μπορώ να το καταλάβω: Γιατί συνεχώς αποκαλύπτεται ότι ονόματα υπεράνω πάσης υποψίας από τον καλλιτεχνικό χώρο κάνουν χρήση ναρκωτικών;
Τόσο βάρος αισθάνονται; Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ άλλα πράγματα.

2 σχόλια:

katerina είπε...

Γιάννη μου καλησπέρα.
Δεν εχω παρακολουθησει την επικαιρότητα, δεν ξέρω σε ποιον καλλιτεχνη αναφερεσαι, αλλά δεν εχει και σημασία.

Οι τοξικοεξαρτημενοι, ειτε καλλιτεχνες ειτε τεχνοκράτες, είτε πλούσιοι ειτε φτωχοί, ειτε αριστοκρατες, ειτε αυτους που συνηθιζουν να λένε πρεζόνια, ειναι απλά ασθενείς.

Είναι τεραστιο το προβλημα και θα γίνεται ακομα μεγαλυτερο, όσο αυτοι οι άνθρωποι αντιμετωπιζουν ποινικά αδικηματα αντί να εχουν την δυνατότητα να προσφευγουν σε νοσοκομειακή περιθαλψη.

Ηθελα να γραψω μια αναρτηση, θα το κάνω συντομα, λέγοντας ότι το μονο που πρέπει αν ειναι κρατικό μονοπωλιο θα επρεπε να ειναι τα ναρκωτικά. Μονο απο νοσοκομειακές μονάδες, με άμεση ιατρική και φαρμακευτική παρακολουθηση. Να δεις πως σπάς αμεσως και το εμποριο και την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα που απορρέουν απο αυτό και πάνω απο όλα, βοηθάς τα θυματα.
Κοινώς το ελβετικό μοντέλο.

Την καλησπέρα μου.

Ι.Σ. είπε...

Δεν θα ήθελα να γράψω όνομα (το διάβασα σε blog) αλλά μου κάνει φοβερή εντύπωση άτομα που τα έχουν όλα να κάνουν χρήση σκληρών (τι θα πει σκληρών;) ναρκωτικών. Ειλικρινά εκπλήσσομαι. Δεν ξέρω αν αυτό αφορά τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητάς τους...