Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Συγκινείται κανείς;

Αντιγράφουμε από το blog ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟΥ
Για λόγους που δεν έχουν γνωστοποιηθεί σε κανέναν, το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Ελούντας έχει διακόψει εδώ και έναν χρόνο την (τριμηνιαία) έκδοση του περιοδικού ΕΛΟΥΝΤΑ, μοναδικού έντυπου της φωνής των Ελουδιανών. Το περιοδικό, εκτός από τους κατοίκους της Ελούντας, αποστέλλεται και διαβάζεται και από Ελουδιανούς που κατοικούν σε άλλα μέρη της Ελλάδας, αναζητώντας κάποιο δεσμό με τον τόπο τους.
Δεν εκδόθηκε κανένα τεύχος του περιοδικού το έτος 2010. Η σπουδαιότερη δράση του πολιτιστικού συλλόγου Ελούντας είναι η έκδοση του περιοδικού αυτού. Τουλάχιστον θα θέλαμε να μάθουμε τους λόγους και να ενημερωθούμε αν το 2011 θα κυκλοφορήσει κανονικά.

ένας κάτοικος Ελούντας
 
Και ένα σχόλιο σχετικά από το ίδιο blog:
Προφανώς για να σταματήσει την έκδοση θα έχει λόγους. Π.χ. να μην έχει ύλη, να μην υπάρχουν διαθέσιμοι να βάλουν πλάτη, να μην βγαίνει οικονομικά που είναι το πιθανότερο. Ευλόγως ανησυχεί ο Ελουντιανός. Δυστυχώς πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να βγει ένα τοπικό περιοδικό.
Παρακολουθώ σχετικά τις εκκλήσεις της "Αμάλθειας" για βοήθεια, συγκινείται κανείς; 
Ανώνυμος
 
Πραγματικά, έχοντας την ευθύνη της έκδοσης της ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ τα τελευταία χρόνια και παρά τις όποιες εκκλήσεις  εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις αυτοί που ουσιαστικά έχουν λόγο και θα έπρεπε να συνδράμουν στην προσπάθεια έκδοσης κωφεύουν. Δεν γνωρίζω πόσο θα αντέξει με αυτές τις συνθήκες και αυτό το περιοδικό που εκδίδεται ανελλιπώς από το 1970; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: