Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τελετή βράβευσης

Το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 18.30, στο REX στον Άγιο Νικόλαο, το Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει τελετή για να τιμήσει την Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης Σουζάννα Παπαδοπούλου και να βραβεύσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μαθηματικών που διοργάνωσε εφέτος η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Ανακήρυξη της Καθηγήτριας Σουζάννας Παπαδοπούλου Επιτίμου Μέλους του Παραρτήματος Λασιθίου της ΕΜΕ.
• Διάλεξη της τιμώμενη με θέμα: «Η μαθηματική εκπαίδευση ως συμβολή στην ανάπτυξη και τον πολιτισμό».
• Βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς μαθηματικών «Ο Θαλής», «Ο Ευκλείδης» και την Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχι-μήδης».
• Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μικρό αφιέρωμα στα διακόσια χρόνια από τη γέννηση του Σοπέν με την σολίστ Λάινε Πάπιτζε, η οποία θα ερμηνεύσει στο πιάνο δυο συνθέσεις του μεγάλου συνθέτη.
Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς και φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την Καθηγήτρια, τους μαθητές, τη σολίστ και το Παράρτημα. Το θέμα της διάλεξης είναι αυτό που η τιμώμενη ανέπτυξε στην Παλαιά Βουλή τον Δε-κέμβριο του 2009 κατά την τελετή βράβευσή της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με το βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας». Δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και μπορούν να την παρακολουθήσουν μαθητές και άτομα με ανάλογα ενδιαφέροντα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Για το Παράρτημα Λασιθίου της ΕΜΕ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Σταμέλος
Πληροφορίες: stamelosioa@gmail.com 6977192004

Δεν υπάρχουν σχόλια: