Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δυο η ώρα της νυκτός

"Ο στόχος για την άντληση εσόδων ύψους 50 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι «ρεαλιστικός και φιλόδοξος», τόνισε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στη Βουλή".


"... Παράλληλα ο κ. Παπακωνσταντίνου στηλίτευσε την στάση των εκπροσώπων της τρόϊκας, λέγοντας ότι αυτή την φορά «ξεπέρασαν τον ρόλος τους και υπερέβησαν τα εσκαμμένα», αφού «ανακοίνωσαν μονομερώς θέματα που αφορούν μόνον την ελληνική κυβέρνηση».

«Ενόχλησαν όλους μας για το ύφος αλλά και το περιεχόμενο όσων είπαν που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «αναγνώρισαν ότι δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτό, αναγνώρισαν τις προσπάθειες που κάνει ο ελληνικός λαός και ότι οι αποφάσεις ανήκουν στην εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου».

"... δεν θα ξανασυμβεί αυτή η διαδικασία" δηλαδή να δίνουν συνέντευξη τύπου. "... Αν δεν είχε γίνει αυτή η συνέντευξη, η κυβέρνηση θα είχε τη δυνατότητα να διαβουλευτεί και να εξηγήσει τι σημαίνει να βάζεις έναν στόχο 50 δισ. ευρώ, πώς θα το κάνεις και με ποιο στόχο".


Δηλαδή 2 η ώρα τη νύχτα ξυπνήσαμε τον Πεταλωτή να βγάλει ανακοίνωση γιατί οι τρεις καμπαλέρος το απογευματάκι το μαρτύρησαν πρώτοι για τα 50 δις; Δηλαδή όλα έγιναν γιατί η κυβέρνηση έχασε τη δυνατότητα με τη συνέντευξη τύπου να διαβουλευτεί και να εξηγήσει τι σημαίνει να βάζεις στόχο 50 δις; Δηλαδή το όλο ήταν θέμα εντυπώσεων και όχι ουσίας; Είναι πράγματα για νοήμονες αυτά; Ήμαρτον ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: