Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Τα ωραία να λέγονται

Στις 17 Ιουνίου 2009 παρουσιάστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σητείας το βιβλίο «1ο Γυμνάσιο Σητείας – Η ιστορία του σχολείου». Δεν το είδαμε το βιβλίο, δεν έχουμε άποψη για την ποιότητα και τους συντελεστές. Η ιδέα όμως να εκδοθεί η ιστορία του σχολείου μας βρίσκει υπογράφοντες με τα δυο χέρια.

.

Τριήμερες εκδηλώσεις (26, 27 & 28 Ιουνίου) αφιερωμένες στα 92 χρόνια λειτουργίας του διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας. Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονταν ομιλίες, χορωδιακές παραστάσεις, θέατρο, χορός, μουσικές. Επίσης παρουσιάστηκαν εργασίες που έγιναν στην Αγωγή Υγείας και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Στις αίθουσες του σχολείου διοργανώθηκε έκθεση φωτογραφίας από το παρελθόν του σχολείου αλλά και ιστορικά έγγραφα, από τις αρχές του 20ού αιώνα, με θέματα λειτουργίας του σχολείου.

.

Αύριο (30 Ιουνίου) το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου παρουσιάζει το βιβλίο «Της Κρήτης το ροδόσταμο» βασισμένο σε project με θέμα την Κρητική Ιστορία και λαϊκή παράδοση, το οποίο αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

.

Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: