Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σύγχρονη Ζωολογία

Μαθήματα Ζωολογίας
Σήμερα θα δανειστούμε από το blog «Μπούρμπερη» την σημαντικά εμπεριστατωμένη ανάρτηση «Το κομματόσκυλο. Ορισμός και προέλευση» για να αναφερθούμε στο αρκετά διαδεδομένο είδος ζώου που ταλανίζει την κοινωνία μας. Αναφέρει λοιπόν σχετικά το άρθρο:

«Ημίαιμη ράτσα, που αποτελεί σπάνια διασταύρωση κομματικών - και όχι μόνο - στελεχών με μπουλντόγκ. Είναι άγριο και επιθετικό. Λόγω της μαχητικότητας και της αφοσίωσης του χρησιμοποιείται με επιτυχία σε δύσκολες και επικίνδυνες αποστολές.
Είναι μοχθηρό αλλά και πολύ υπάκουο στις προσταγές των αφεντικών του.
Έχει επιλεκτική μνήμη και η όραση του είναι μέτρια. Συναντάται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας αλλά με κυρίαρχη παρουσία στις συγκεντρώσεις των πολιτικών κομμάτων, τα πολιτικά γραφεία, και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Οι πολιτικοί τα χρησιμοποιούν με τεράστια επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες και αποτελούν τους πιο πιστούς τους συντρόφους. Η πιο παραγωγική και δραστήρια περίοδος της ζωής τους είναι συνήθως η περίοδος των βουλευτικών και των νομαρχιακών εκλογών ενω το υπόλοιπο διάστημα λόγω της οκνηρότητας τους αναλώνονται σε βασικές λειτουργικές τους ανάγκες όπως : ρουφιανέματα, καταγγελίες, δολοπλοκίες, εκβιασμούς και απειλές. Ενίοτε μεσολαβούν και σε διορισμούς της συγγενικής τους ράτσας, των κοπρόσκυλων».

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: αν σας θυμίζει κάποιον γνωστό σας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι αυτό είναι εντελώς συμπτωματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: