Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ψευτόμαγκες

Μπήκε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια των διαιτητών όχι μόνον με την ιδιότητα του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού αλλά και με εκείνες του προέδρου της Superleague και του αντιπροέδρου της ΕΠΟ για να τα βάλει με το διαιτητικό τρίο στο οποίο συγκαταλέγονται οι ικανότερες σφυρίχτρες του ελληνικού πρωταθλήματος.


«Έτσι δεν πάμε πουθενά» είπε στον Κάκο, «ήσουν άθλιος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο» στον Ακρίβο και «δεν μας τα λες καλά» στον Βασάρα.

Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο εξ’ αιτίας πολύ συγκεκριμένων συμπεριφορών, δυσκολεύεται να ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες.

Το ποδόσφαιρο μπορεί να θεωρείται αντρικό σπορ, άνδρες όμως λογίζονται όσοι συγκρατούν το θυμικό τους και όχι όσοι συμπεριφέρονται ως χούλιγκαν. Πολύ περισσότερο όταν φέρουν την ιδιότητα του μεγαλομετόχου ενός ιστορικού συλλόγου.

Θα τολμούσε ο μουράτος Μαρινάκης να συμπεριφερθεί ανάλογα εναντίον διαιτητικού τρίο ευρωπαϊκής αναμέτρησης; Να σου πω εγώ που θα του πηγαίναν οι μαγκιές! Ποιες ιδιότητες του μεγαλομετόχου και του προέδρου του πρωταθλήματος... στο DA CAPO ήταν ο άνθρωπος.


Εδώ ξέρει ο καθείς ότι μπορεί να πουλάει ψευτομαγκιές αφού όλα επιτρέπονται, δηλαδή του το επιτρέπουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: