Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ελλάδα Αύγουστος 2010

Η Πανσέληνος του Αυγούστου στην ωραιότερη χώρα του κόσμου

Γήπεδο Πανιωνίο: Καταστάφηκε τη νύχτα από οπαδού του Πανιωνίου για να μην παίξει η ΑΕΚ που το δήλωσε ως έδρα επειδή το ΟΑΚΑ είναι κατεστραμμένο.

Η είδηση: Εκτός ελέγχου βγήκαν δεκάδες οπαδοί του Πανιωνίου που έκαναν κατάληψη και του γηπέδου διαμαρτυρόμενοι για την παραχώρηση του σταδίου στην ΑΕΚ, για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Νταντί για το Europa League.

Προχώρησαν σε καταστροφές στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, μετά την κατάληψη στα γραφεία του Ερασιτέχνη, μπήκαν στο γήπεδο, έσκαψαν τον αγωνιστικό χώρο, ενώ έσπασαν πάγκους και καθίσματα, φέρνοντάς σε αντίστοιχη μοίρα με το ΟΑΚΑ!

Η Αστυνομία δεν επενέβει καθώς όταν έφθασε είχαν όλα τελιώσει, ενώ δεν προχώρησε και σε συλλήψεις.

Ετσι η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Νταντί Γιουνάιτεντ είναι στον αέρα καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε κατάσταση για να... υποδεχτεί αγώνα!

Oι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει αγώνας δρόμου ακόμα και μέσα στη νύχτα για την απόκατασταση των ζημιών. Αν όμως δεν εγκριθεί από το κλιμάκιο της UEFA (θα επιθεωρήσει αύριο, 25/8) το γήπεδο, τότε η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Σταδίου Καρασϊσκάκη, όπου όμως θα αγωνισθεί χωρίς την βοήθεια των φιλάθλων της.

Η «Ενωση», ωστόσο, δεν έχει πρόβλημα τιμωρίας από την UEFA μιας και από την στιγμή που η ομοσπονδία έχει λάβει έγγραφο από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, τότε υπεύθυνος είναι αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: